Afspraak, tarief en consult

Afspraken worden uitsluitend telefonisch gemaakt; ik heb dan de gelegenheid vragen te stellen en extra informatie te verstrekken.  Ook e-mails beantwoord ik het liefst telefonisch, dus vergeet niet uw telefoonnummer te vermelden (eerste contact via WhatsApp wordt niet op prijs gesteld). Actuele informatie over openings- en sluitingstijden van de praktijk is te beluisteren via de voicemail.  

Tijdens een consult kan ik de telefoon helaas niet aannemen; mijn aandacht gaat dan enkel en alleen uit naar de cliënt die op dat moment bij mij in de behandelstoel ligt. Wanneer u uw boodschap en telefoonnummer inspreekt bel ik u zo snel mogelijk terug. 

Tarieven 2021

  • reflexzonetherapie € 64 per uur
  • ooracupunctuur € 30 per behandeling

Betalingen à contant (pin-automaat aanwezig).
Voor een actueel overzicht van de vergoedingen door zorgverzekeraars, klikt u hier.

Consult aan huis

Mocht u niet in de gelegenheid zijn zelf naar mijn praktijk te komen, dan bestaat de mogelijkheid dat ik bij u thuis een behandeling kom geven. Afhankelijk van afstand en reistijd worden eventuele bijkomende kosten in rekening gebracht.

Annuleren van afspraken

  • Wanneer u een afspraak meer dan 24 uur van tevoren annuleert worden geen kosten in rekening gebracht.
  • Wanneer u een afspraak minder dan 24 uur van tevoren annuleert wordt 50% van de voor u gereserveerde tijd in rekening gebracht.
  • Bij het niet nakomen van een afspraak – zonder deze geannuleerd te hebben – wordt de voor u gereserveerde tijd volledig in rekening gebracht.

Bel voor het maken van een afspraak: 06-13 770 378

Zorgverzekering

De behandelingen (alternatieve geneeswijzen) worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed, mits u aanvullend verzekerd bent. Zie hiervoor ook de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering.

Openingstijden

maandag:
13:00 – 18:00
dinsdag t/m donderdag:
10:00 – 18:00
vrijdag:
09:00 – 13:00

Behandeling uitsluitend op afspraak.

Afspraak, consult en tarief

Wilt u een afspraak maken of wilt u meer informatie over de verschillende behandelingen en tarieven?

Bel dan 06-13 770 378

Klik hier voor de route naar de praktijk.